Timpul a devenit cea mai valoroasă resursă a noastră. Nu avem niciodată suficient timp pentru toate sarcinile de la muncă, pentru a petrece timp cu familia, pentru hobby-uri sau prieteni. Dar ce poți face când ai multe treburi de făcut și mai trebuie să organizezi și evenimentul companiei? Cauţi cea mai bună echipă pentru a te ajuta să organizezi evenimente memorabile, de care te vei putea bucura și tu.

MONDEVENTS este partenerul preferat al companiilor din Cluj Napoca când vine vorba de organizarea de evenimente corporate, fie că vorbim de conferinţe, seminarii și lansări de produse, sau petreceri aniversare tematice, Summer Party sau Winter party.

CINE SUNTEM

Project Manager / PRINCE2® Practitioner / MSP® Practitioner, sau mai simplu, Planning Maniac. Am petrecut 12 ani ȋn mediul corporatist, lucrând pentru companii precum Genpact, Emerson sau Betfair, planificând proiecte, gestionând bugete, evaluând și atenuând riscuri de proiect, coordonând echipe și adaugând valoare. Cred că un project manager bun ar trebui să țină cont întotdeauna de cei mai importanţi indicatori de performanţă ai unui proiect: livrare completă în limitele de timp şi buget agreate, dar în acelaşi timp să creeze relaţii bune de colaborare în echipa de proiect pe care o coordonează. Lumea corporaţiilor m-a ajutat să mă formez ca profesionist, m-a ȋnvăţat să “speak corporate”, și să ȋnţeleg nevoile unei companii ȋn ceea ce privește parteneriatele și colaborările, ce trebuie să ofere angajaţilor și cum să se promoveze ȋn mediul din Cluj. Când nu planific nimic, joc tenis, alerg, citesc sau cânt la chitară pentru prieteni.

Ilinca Hanga – Project & Programme Manager Certificat

În ultimii 10 ani, mi-am construit cariera pe un principiu simplu: să livrez cât mai eficient. Sunt persoana care caută proceduri ineficiente și nu renunţă până nu găsește modalități de a le ȋmbunătăţi, străduindu-se constant să crească productivitatea celor din jur. Analizând oportunitățile profesionale până ȋn prezent, aș putea spune că am cultivat o capacitate extraordinară de a învăța și de a aplica informații noi rapid și precis, o abilitate de a-mi gestiona în mod eficient timpul prin planificarea și organizarea atentă a activităților de lucru; o aptitudine de identificare și rezolvare eficientă a problemelor, prin abilități excelente de comunicare și managementul conflictelor care au ca rezultat relații interpersonale pozitive. În timpul liber îmi place să ma dau cu bicicleta, să mă implic în mentorat și coaching în diferite startup-uri, saltul cu parașuta, iar recent am început să joc squash și m-am îndrăgostit de acest sport.

Cătălina Mureșan – Project Manager & Product Owner Certificat