Project Description

Pe 4 iunie 2022, TEDxCluj, cel mai mare eveniment TEDx din sud-estul Europei, a adus împreună speakeri de seamă și spectatori entuziaști, interesați să vorbească și să învețe despre alegeri și importanța lor în viața noastră. Astfel, TEDxCluj 2022 | Choices a deschis seria evenimentelor de vară din Cluj Napoca.

Tema celei de-a XI-a ediții a TEDxCluj 2022 a fost Choices. S-a discutat despre puterea de a alege, despre ce alegeri facem și cât de important este să credem în ele, despre puterea pe care alegerile o au în viața noastră atunci când ieșim din zona de confort și facem alegeri autentice.

Timp de 11 ediții TEDxCluj a adus împreună aproape 250 de speakeri și peste 10.000 de participanți pasionați de idei, din țară și din lume. Este o comunitate de oameni pe care îi unește dorința de a cunoaște și bucuria de a se cunoaște.

1100 participanti au călcat pragul Sălii Polivalente din Cluj Napoca pentru a se lăsa inspirați de speakerii care au împărtășit idei valoroase la TEDxCluj 2022 | Choices: Kai Brand-Jacobsen, Mădălina Cocan, Bartosz Ostalowski, Nicolai Tand, Alice Iacobescu, Maia Morgenstern, Teo, Gáspár György, Paul Mureșan, Marius Șoflete, Tim Walther, Mihai Zânt.

TEDxCluj a crescut odată cu fenomenul internațional. Primul eveniment a avut loc in 2010, cu 100 de participanți. Trei ani mai târziu, deja găzduia 1.000 de participanți la fiecare ediție. Acum, TEDxCluj este cea mai mare desfășurare TEDx din Romania.