Am început 2020 cu multă energie și idei pe care vrem să le împărtășim cu voi. Știm că e greu să fiți mereu la înălțime pentru colegii sau colaboratorii care participă la evenimentele corporate organizate de voi, însă suntem aici să vă ajutăm atât cu idei, cât și cu implementarea lor.

Așadar, ce tip de evenimente puteți organiza pentru a menține vitalitatea și energia în cadrul companiei la început de an? Am făcut o selecție specială pentru voi.

Corporate events theme

1. Superhero Party

Vrem să rămânem copilăroși cât mai mult timp cu puțință, iar această temă ar ajuta participanții să își afișeze super-puterile prin impersonarea unui supererou preferat. O petrecere cu tema Superhero este o modalitate excelentă de a scoate la iveală părțile creative ale angajaților și de a-i ajuta să se cunoască altfel decât la birou, unde toată lumea este în general serioasă.

Limitele sunt decise de cei care participă, așadar începând de la Batman, Batgirl și Wonder Woman până la Green Lantern, Thor sau Captain America, toate super puterile vor putea fi reprezentate la petrecere. Pe lângă personajele care vor crea o atmosferă deschisă discuțiilor și bunei dispoziții, designul evenimentului trebuie să fie la înălțime, cu mâncare, băutură, muzică și look & feel pentru Super Eroi.

Friends theme party

2. Friends Theme Party

Serialul Friends este unul dintre cele mai vizionate și îndrăgite seriale, având debutul pe micile ecrane în 1994. Cu siguranță toată lumea a văzut cel puțin câteva episoade și mulți dintre colegii voștri sunt familiari cu cele 6 personaje principale din Friends – Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Joey și Ross.

Tematica Friends se potrivește companiilor mai micuțe, unde angajații deja se cunosc între ei și vor putea fiecare dintre ei să se asocieze cu unul dintre personaje.

Decorul poate fi personalizat cu elemente din serial, cu replici faimoase din serial sau de ce nu, puteți filma un nou episod din Friends sub formă de challenge oferit în cadrul unui concurs de talente.

Hollywood theme party

3.  Hollywood Night Out

Tema este destul de simplu de implementat, însă locația și designul locației trebuie să îi ajute pe invitați să se simtă ca vedetele!

Când invitații ajung la petrecere, vor primi la intrare stickere cu numele diverselor celebrități de la Hollywood. Câte un sticker pentru fiecare participant, pe care și-l va lipi pe frunte sau pe spate. Apoi, începe distracția: niciun invitat nu are voie să afle ce nume poartă, în sensul de a trage cu ochiul. Pe de altă parte, însă, de fiecare dată când intră în contact cu cineva, respectivul/ respectiva va trebui să-i dea replici care au legătură cu personajul în cauză.

O să vedeți pe parcurs câți dintre invitați reușesc să ghicească celebritatea pe care o reprezintă la petrecere. Acesta este unul dintre puținele jocuri pentru petreceri corporate care își atinge țelul în materie de amuzament și care ajută la crearea unei atmosfere deschise networkingului.

Ideile sunt multe și diverse însă pentru implementare e nevoie de timp și resurse, în special umane. 😊

Suntem aici pentru a vă ajuta să creaţi momente speciale pentru angajaţii și colaboratorii companiei voastre, acoperind toate nevoile de planificare și coordonare a diverselor evenimente, de la conferinţe, seminarii și lansări de produse sau campanii de responsabilitate socială, la evenimente aniversare sau team building.