E­u nu cred în noroc. Nu cred că în curtea vecinului iarba este mai verde pentru că el a avut noroc de mai multă ploaie sau soare fără dinţi. Cred însă că el a avut îndrăzneala să viseze şi curajul să acţioneze. Cred în implicare, în efort constant pentru atingerea obiectivelor, cred în potenţialul oamenilor şi în echipă. Şi că “unde’s mulţi, puterea creşte”.

Mai cred şi că oricât de lung mi s-ar părea drumul până la destinaţia mea perfectă, important este să fac primul pas. Şi încă unul, şi încă unul. Că fiecare dintre noi avem potenţialul de a ne construi acel “noroc” pe care îl invidiem la alţii, dar că împreună putem schimba mentalităţii şi chiar putem construi o societate mai sănătoasă.

Am căutat oameni care îndrăznesc să îşi dorească o lume mai bună, care sunt dispuşi să muncească pentru asta şi i-am găsit în comunitatea Beard Brothers & The Sisterhood. Aşa că m-am alăturat lor fără să stau pe gânduri, sperând că ce ştiu eu să fac şi ce pot să fac prin Mondevents poate să contribuie cât de puţin la construirea acestei lumi diferite pe care ne-o dorim pentru generaţiile ce vor urma.

The Hope Generation banner

Vă prezint cu drag primul proiect Beard Brothers în colaborare cu Mondevents: The Hope Generation!

Data: 22 septembrie 2018 | Locaţie: Muzeul de Artă din Cluj Napoca | Ora 10:00 – 17:00

Evenimentul va reuni copii şi părinţi în cadrul unor ateliere de creaţie de produse handmade şi alte activităţi care ne vor ţine ocupaţi cam toată ziua. Ne vom distra împreună făurind lucruri minunate în cadrul atelierelor de creaţie pentru copii şi adulţi şi vom învăţa să devenim oameni mai buni dăruind.

De ce acest eveniment pentru copii? Pentru că ştim că ei sunt viitorul. Ştim că ce învaţă ei astăzi, va crea societatea de mâine. Aşa că, dragi părinţi, haideţi să creştem generaţia mai bună!

Vă invităm în data de 22 Septembrie 2018 împreună cu micuţii membrii ai familiei dumneavoastră la evenimentul The Hope Generation, organizat la Muzeul de Artă din Cluj Napoca, între orele 10:00 şi 17:00.

Am pregătit pentru voi cele mai diverse ateliere, de la design & creaţie păpuşi de teatru, la pictură pe sticlă, ceramică şi produse din materiale reciclabile sau activităţi de dezvoltare prin joacă. Nu există pericol de plictiseală nici pentru părinţi, deoarece vor putea participa la diverse ateliere, printre care amintim cursuri de yoga, cursuri de prim ajutor, creaţie terarium, automachiaj, sau vor putea pur şi simplu să se relaxeze la un pahar de vorba în zona food & drinks.

*The Hope Generation este un eveniment caritabil organizat de Beard Brothers în colaborare cu Mondevents, ce are drept scop orientarea copiilor spre activităţi de educaţie informală şi acţiuni sociale. Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi folosite în campania „Wheels for life”, care îşi propune achiziţionarea unei ambulanţe de tip C pentru serviciul SMURD Cluj.