Oferiți publicului o experiență pe care nu o va uita uşor, prin introducerea în evenimentul dumneavoastră corporate a unor elemente speciale!

D­­­­e ce ar trebui să organizez un eveniment corporate?”

Răspunsul la această întrebare s-a schimbat în ultimii ani, în primul rând pentru că și așteptările angajaților s-au schimbat. Dincolo de timpul propriu-zis petrecut la locul de muncă, oamenii își investesc energia, ideile, experiența, creativitatea, emoțiile în jobul lor.

Pentru majoritatea dintre ei, munca nu se sfârșește atunci când părăsesc biroul, ei continuând să răspundă la telefon atunci când e nevoie, să fie disponibili și în afara orelor de program, pe scurt, să le pese de companie. Aşadar, așteptările lor de la angajator au crescut.

Ceea ce vreau să subliniez este că evenimentele corporate sunt acum gândite pentru a adresa noile nevoi ale angajaților, generaţia Millenials. Ce așteaptă ei de la un angajator? Mai întâi de toate, recunoașterea valorii și meritelor. Apoi flexibilitate, un mediu de lucru excelent, beneficii care în cele mai multe cazuri nu sunt materiale şi …. EXPERIENȚE.

Potrivit unui articol din Forbes, „această generație nu doar că pune accent pe experiențe, ci investeşte din ce în ce mai mult timp și bani în ele: de la concerte și evenimente sociale la evenimente sportive ori experiențe culturale, şi lista nu se opreşte aici. Pentru ei, fericirea nu depinde de posesiunile materiale sau dezvoltarea profesională. O viață plină de sens, fericită, presupune crearea şi împărtășirea amintirilor câștigate prin experiențe, care acoperă întregul spectru de oportunități pe care ni le oferă viața „.

Iată câteva idei creative care vă vor ajuta să transformați evenimentul vostru corporate într-o experiență de neuitat pentru invitaţii dumneavoastră.

Patinoar pe timp de vară

Cât de distractiv ar fi dacă am putea patina pe timp de vară, îmbrăcați doar în blugi și tricou? Nu trebuie să fie iarnă pentru a organiza o activitate distractivă pentru audienţa evenimentului dumneavoastră, deoarece patinoarele artificiale devin din ce în ce mai populare.

Aceste patinoare artificiale oferă o experiență apropiată de cea autentică, putând fi construite în interior sau în aer liber, chiar și în mijlocul verii. Ele pot găzdui un număr mare de participanți, fiind și eficiente din punct de vedere energetic, deci ecologice. Oferiți oaspeților de toate vârstele ocazia să rămână activi și își vor aminti de evenimentul dumneavoastră ca de o experiență unică!

Podea interactivă

Transformați locația evenimentului într-una interactivă, fără a fi nevoie de amenajări permanente. Fie că vorbim despre ringul de dans, zona de primire a oaspeților sau locul propriu-zis de desfășurare a evenimentului, podeaua interactivă poate oferi o experiență unică invitaților dumneavoastră, mai ales dacă includeți elemente conexe temei evenimentului.

Podeaua interactivă presupune utilizarea de proiectoare și camere de tracking a oaspeților, pentru a obține efecte spectaculoase, de exemplu, elemente care interacționează cu utilizatorul pe măsură ce acesta pășește, afișând diferite mesaje. Puteți organiza jocuri în timpul evenimentului, implicând audiența și păstrându-i atenția, tot cu ajutorul acestei tehnologii.

Spectacol la înălţime

Dacă doriți să impresionați lumea și să organizați un eveniment de succes, uimiți-vă invitații cu un alt fel de artă: decorațiuni suspendate și artiști care fac show în aer, deasupra capetelor tuturor.

Această activitate va face ca locația să fie mai interactivă per ansamblu şi, mai ales dacă e un eveniment cu un număr mare de participanți, puteți folosi mai eficient spațiul. Show-urile la înălţime au şi avantajul de a-i face pe oaspeți să se simtă parte din spectacolul care se desfășoară deasupra lor. Dacă doriți să optați pentru acest „ingredient” în evenimentul dumneavoastră, e important să alegeți o locaţie cu tavanul la o înălțime de cel puțin 3,5 – 4 metri. Puteţi apela la un event planner pentru a va ajuta să alegeți cele mai bune locații în acest sens.

Panouri digitale

Panourile digitale creează oportunitatea de a organiza jocuri și activități interactive în timpul evenimentului dumneavoastră corporate, fie că e vorba de o petrecere sau de o conferinţă importantă pentru echipa. Totodată, puteți construi panouri sociale care vor deveni atracția evenimentului. Un panou social, în cazul în care vă întrebați, e un panou digital care afișează în timp real un feed de tweet-uri, fotografii și comentarii conținând hashtag-ul media al evenimentului dvs.

Ateliere de improvizație

„Teatrul de improvizație sau impro, este o formă de teatru, asemănătoare comediei, în care tot sau aproape tot ceea ce se derulează în fața publicului este neplanificat, neregizat, şi creat în mod spontan de către interpreți.”

În mediul corporate, improvizația ajută mai ales la a deveni confortabili cu ceilalţi, ajutându-i pe membrii unei echipe să se cunoască mai bine. Momentele comice și cele de improvizație reprezintă activități interactive și amuzante, învățându-i totodată pe angajați despre comunicarea eficientă și ajutându-i să-și îmbunătățească soft skills. În funcție de bugetul evenimentului, puteți organiza dumneavoastră atelierele de improvizație pentru angajați, sau puteţi aduce profesioniști care să desfășoare activități de echipă personalizate pe tema evenimentului.

MONDEVENTS este partenerul preferat al companiilor din Cluj Napoca când vine vorba de organizarea de evenimente corporate, fie că vorbim de conferinţe, seminarii și lansări de produse, sau petreceri aniversare tematice, Summer Party sau Winter party. Suntem aici pentru a vă ajuta să creaţi momente speciale pentru angajaţii și colaboratorii companiei dumneavoastră, acoperind toate nevoile de planificare și coordonare a diverselor evenimente, de la conferinţe, seminarii și lansări de produse sau campanii de responsabilitate socială, la evenimente aniversare sau team building.